Hanya menjadi pengguna bijak produk harian melalui program Cybershop2u , anda boleh mendapat ganjaran hebat, tetapi menjadi pengguna setia barangan Supermarket, anda tidak memperoleh apa-apa ganjaran melainkan memberi kekayaan kepada orang yang sudah sedia kaya.

Kenapa CS2U?

Sekiranya anda ialah pengguna produk-produk di bawah, anda perlu pertimbangkan program yang kami usulkan ini jika anda terdiri sebagai PENGGUNA BIJAK. Suka atau tidak, kita perlu membelinya setiap bulan, kerana ianya adalah keperluan penting dalam kehidupan seharian kita..

Penjagaan Diri Lelaki, Penjagaan Diri Perempuan, Penjagaan Kenderaan, Minuman seisi keluarga, Penjagaan Rumah

Tahukah Anda?

CS2U adalah satu kumpulan usahawan internet yg menjalankan perniagaan Revell secara online. Dalam ertikata lain, CS2U adalah perniagaan Revell.Anda masih boleh menyertai Revell secara offline. Untuk mendaftar secara offline (konvensional), sila hubungi saya di +60123064870.

 

Cari Maklumat??..

Anda mencari maklumat tentang Revell atau produk-produk Revell? Carilah di bawah ini..
carian powered by Google®

Revell Global

Revell kini berada di 4 negara. Kembangkan Network Anda!!


Logo


View My Stat


View

Fikir-fikirkan..

JADILAH PENGGUNA BIJAK

"..Bagaimana kalau saya mencadangkan anda mengubah jenama berus gigi anda, sabun basuh pinggan anda, sabun lantai anda, ubat gigi, sabun mandi, minyak rambut mahupun bedak kegunaan harian anda kepada sesuatu yang boleh mendatangkan pendapatan sampingan?.."


Anda mahu menolak cadangan sy ini?.. Fikirlah secara bijak..

 

Kita ambil purata pendapatan penduduk di Kuala Lumpur..agak-agaknya berapakah pendapatan bulanan mereka? Daripada analisa bancian, pendapat purata isi rumah di Kuala lumpur ialah RM2500 sekeluarga. Pada analisa bancian, mereka-mereka ini ialah golongan sederhana tapi hakikatnya,mari kita bincangkan..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bagaimana agaknya. Pendapatan yang diperolehi hanya RM2500..tapi belanja bulanan RM 2750.. mana datangnya RM250 lagi ..inilah puncanya ramai orang memohon kredit kad untuk tampung semua ni tapi sebenarnya gali lubang tutup lubang,dapat gaji bayar hutang. Itu tak termasuk lagi belanja-belanja yang tidak nampak dan nak bagi kepada ibu bapa yang menyara kita dari kecil hingga besar.Tak perlulah saya beritahu apa tanggungjawab kita kpd ibu bapa kita kan..semua boleh fikir sendiri.


Anda rasalah..kalau 5 tahun ke hadapan, sekiranya kita ini masih berada dalam kehidupan yang sama..ada tak berlaku perubahan dalam kehidupan kita atau kehidupan saya sendiri.. saya pasti kehidupan akan berterusan di catu dan bertambah lebih teruk lagi setuju..?


Bagaimana kita boleh mengubah kehidupan kita itu..? Bagaimana saya boleh mendapatkan pendapatan tambahan mahupun pendapatan utama? Saya pasti RM500 sebulan sudah banyak membantu saya menyelesaikan masalah tetapi saya juga pasti bukan setakat RM500 malah RM50,000 sekalipun kita boleh dapatkannya..!


Perhatikan pula rajah di bawah ini;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saya memang menggunakan barangan kegunaan harian samada barang penjagaan diri (syampoo, bedak, ubat gigi, minyak wangi. dan lain lain lagi keperluan harian)  di mana jika saya tidak belanjakan di Revell pastinya saya akan membelinya di kedai-kedai runcit atau pun supermarket. Cuba FIKIRKAN, apa yang kita dapat selain daripada barangan dari kedai tersebut ?. Jika sebulan RM 50 setahun RM 600, 2 ..3?atau 5 tahun ?

Thursday, August 17, 2006

Komen Ahli CyberShop2u.Net

Abdul Aziz bin Yamay : Nampak peluang bisnes tambahan.
hamidah binti hassan : suatu idea yang baru bagi saya dan saya ingin mencuba
Azrina Mansor : Informative, easy access
mohammad salleh bin ismail : ingin tahu
Loksin bin Amit : Program baik,lain komen belum ada
Mohd Arus Bin Che Mat : .................
ROKIAH BINTI YUNUS : no komen
masziahtul bt muhamad : No.komen
atiqullah baihaki : bagus
Jamil Ramli : sugih
Roszaimah Binti Ismail : Nak try dulu
NORLI BINTI BAHARI : NIL
Wan Nor Liza : Belum ada comment
Mahmud Bin Tahir : Dalam proses mencuba ...
noorman sujairi bin salleh : nak cuba
MOHD FAKHRULROZI BIN IBRAHIM : baik.
SITI SUHAILA SENAWI : cuba dulu...nak tau betul ke tidak...
Mohd Najib bin Hussin : Cybershop2u memang menarik tertarik dan memang d'bomb
HAMIRIN BIN LAMIN : tak pasti lagi
ROSMAINI BIN JOHNY : Belum pernah menyertai mana-mana perniagaan internet
Radjman Pinudin : Tiada. Hanya Mencuba.
MOHD AL HAFIZ BIN ISNIN : NTAHLA... NMPAK MENARIK TAPI X TAU LG LA.. TEST DLU USHA2
Mohd Ashadi Bin Misdi : Belum cuba lagi. Baru nak cuba mendalami alam perniagaan. Harap tunjuk ajar.
MOHAMAD ARNI BIN MOHAMAD EMBI : MUNGKIN IMPIAN ADA DI PUNCAK SANA
Bakar Ajak : Bagus dan cuba
Zamani Ismail : ok.
Ahmad Tajudin Bin Osman : Betul ker ape yang aku bace kat web nie?boleh menjana pendapatan lumayan tolong ajar aku boleh tak...aku berminat nak tahu dengan lebih mendalam tentang cs2u.
NEK MARLIANY BINTI ISMAIL : PELUANG YANG BAGUS DLM MEMBANTU INDIVIDU MENCAPAI KEHIDUPAN SELESA.
mohd fayzie bin azizi : ok dan menarik
ABDUL MUNIP BIN AHMAD : OK.PILIHAN BIJAK
MOHD KAMAL FARID BIN SULAIMAN : no komen
hadis bin banawan : boleh betul cari duit ke
Suhairi bin Razi : potensi dan peluang tersedia....yakin dan usaha kunci berjaya..
Mohd Fadzil : Not Sure! Juz want 2 try!
MUHAMAD REZAN BIN TAMBI : OK
dzulhafiz bin menjeni : -
SITI ZUBAIDAH BINTI SABRAN : satu peluang perniagaan yang bagus dan perlu dimajukan serta mudah dan cepat.
Kamaruddin Bin Mohd Hasan : Saya akan mencuba dahulu sebelum memberi komen insyaallah
RTRT : BVNBVN
KAMARIYAH KASAM : BAGUS WEBSITE INI!
Khairul Azwan Bin Kamarul Ariffin : tak boleh percaya sangat
razi bin ahmad : nak try..
fadhli bin ahmad : nak cuba.
RAMKAMILA BINTI PUTEH : menarik
SULAIMAN YAACOB : ok dan menarik
FAIZAL BIN SAAD : ok.........no komen
Mohd Yusof bin Sarbini : Hebat,membanggakan dan berdaya maju
mohd razif bin tamin : ingin mencuba
Faeiz Musa : nice website..
mazliana bt majid : bagus utk menambah pendapatan
zahariah mahyuddin : no coment
Mohd Maliki Bin Abd Rahaman : Bagus untuk menambah pendapatan sampingan.
Louis Jais : sangat berminat tetapi masih ragu ragu.
suria binti sohan : suatu lamam web yang hebat.
Norazmi Mohd Zain : Kejayaan adalah pilihan... kegagalan juga adalah pilihan.. Jadi saya pilih kejayaan... Luar Biasa Hebat
Mohd Isa Shaharuddin : Sangat Luar Biasa Hebat...
Abdullah Bin Madil : hanya lihat dahulu
nazir khan bin fateh mohamed : satu laman web bagus dan mudah
ATTY AFFIZA BTE ZAINAL : Satu peluang yang cukup baik, menarik dan saya akan dapat melakukannya.

dan banyak lagi....lihat komen
.

Tuesday, August 15, 2006

Hmm..bijak sungguh pemikiran usahawan ini

"...cara orang yang fikir BASIC / cara susah bermakna 140 Downline yg berbelanja RM50 sebulan.. juga cara yang lebih mudah bersamaan hanya 70 yang menjadi pengguna bijak RM100 sebulan..boleh juga bermaksud 23 substokis (fikir 5@6 angka) yang berfikiran usahawan yang ingin sama-sama berjaya...."
.

Monday, August 14, 2006

Jangan terlalu ingin cepat kaya

Tidak perlulah bercerita tentang benda yang tidak logik spt mendapat income 5 angka dalam masa terdekat, TETAPI kami boleh menjamin anda boleh memperolehi pendapatan 4 angka dalam masa 6 bulan sekiranya mengusahakan sepenuhnya konsep 1X 4 X 4 iaitu anda memperkenalkan 4 orang, dan 4 orang memperkenalkan 16 orang.. dan seterusnya .. TIDAK DI WAJIBKAN MENJUAL, TAPI HANYA MENGGUNA! dan proses itu lebih mudah bersama program CyberShop2u.Berbelanja di Revell adalah satu keputusan yang bijak!. Selain berbelanja dan mengguna, anda mendapat pendapatan sampingan.

Mengenai Saya..

Salam untuk semua pembaca blog ini, nama saya Hairi. Saya harap blog ini dapat memberi manfaat kepada anda. Saya hanya memberi cadangan satu bisnes model untuk anda, tetapi anda sendiri yang menilai dan membuat keputusan. Saya boleh dihubungi di talian 0123064870 atau email hairyzalt@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan/ cadangan yang boleh memberi manfaat bersama. Salam Success

Memang Betul!..

"

CS2U adalah satu bisnes model yg mudah dan praktikal! Saya tidak nampak mengapa saya tidak harus menyertainya!

..."

 

Kunci Kejayaan #1..

"UBAH JENAMA, TAMBAH PENDAPATAN.. " itu sahaja yang anda perlu lakukan !!..pra-daftar percuma sekarang..

Free Blog Website

Anda boleh mempromosikan peluang perniagaan anda secara percuma di laman Blog Google, malah anda boleh juga mendapat pendapatan sampingan daripada Google. Anda juga boleh copy blog web saya ini dengan mengubah contact nama atau mana-mana yang berkaitan.

Blog Archive:

Link Berguna:

Free Software

Alternative Web Browser

Photo Organizer